musicbutton

 


MUZIEK-BESTANDEN


Een muzikaal avondje door Etienne Juerat (1699-1789)

 

MUZIEKBESTANDEN

De Orde van de Tijd koestert voor de taal van de liefde, de muziek, een serieuze toewijding. Naar de waarden van de filognosie is de harmorie der sferen die de kosmische orde weerspiegelt in een droom van vitaal geluid een ideaal. Daarmee koesteren we een zekere belangstelling in 'nieuwe orde'-klassieke muziek als uitdrukking van de harmonie die met de Orde van de Tijd gevonden wordt, populaire muziek met inbegrip van songs en liedteksten om uitdrukking te geven aan de poëzie en de persoonlijke emoties met de worsteling voor de Orde van de Tijd en devotionele muziek om het allemaal te doen wortelen in de juiste spiritualiteit van de Orde van de Tijd. Er zijn nu meer dan 30 MP3- bestanden beschikbaar om een volledige appreciatie van de muziek mogelijk te maken. De rest is nog in MIDI-formaat. Deze bestanden en in het bijzonder die van de klassieke muziek, zullen, zelfs wanneer ze er al in Audio zijn, beschikbaar blijven voor een ieder die het wenst er notenschrift aan te onttrekken om het zelf te spelen en voor mensen die moeite hebben met MP3 of Real Audio.

Als men clickt op de muziek-knop boven in het hoofd van deze en ook andere pagina's, zal een midifiles-pagina naar voren springen die men als een juke-box kan gebruiken als men met de orde van de Tijd op het Internet surfen aan het surfen is.

De midi-files hier geboden zijn multitimbral (meerdere instrumenten) coversies naar Quick-time muziekinstrumenten 3.0 in standaard midi-format 1 om met uw browser of midi-toepassing af te spelen. Voor andere toepassingen is er geen garantie van correcte weergave. Niettemin is er hier een gelegenheid deze muzikale ideeën die oorspronkelijk waren ontwikkeld voor een volle sythesizermodule te waarderen. 

Men heeft b.v. een op Quicktime ingestelde browser (gratis download) nodig voor de MIDI's en om MP3's streaming on-line te kunnen beluisteren terwijl men download, en/of een eigen geluidsmodule voor een optimale weergave.

 

 

 

De Audio-Bestanden:

Kies uit Klassieke, Populaire, Devotionele en Filognostische samenzang muziek in MP3 en Real Audio.

 

Alle audio-bestanden in één jukebox
of ga naar de dowloadpagina

MP3-Downloads:

We bieden 160 KBps Mp3's om vrij te downloaden van één van de bestanden van elk van de Real Audio categorieën.

Midi-bestanden:

Synthesizer: instrumentaal
Klassieke Instrumenten : ensembles & solo
Songs: met teksten en akkoorden; zing mee.
Spiritueel: het instumentale van de toewijding.

Alle midi-bestanden in één jukebox

Extern:

Externe Internet pagina's en audio-bestanden over het onderwerp van de tijd.

 

Links.

Copyright , tapes, CD's, downloads, toevoegen aan database (extern).

Gastenboek.

E-mail-formulier / Add files:

Om de MIDI of Audio-files die u zelf componeerde aan te bieden, naar inspiratie op de Orde van de Tijd, of om uw eigen site op te linken .


 

 


 


____