The Ego Pages

 


 

 

 

De filognostische, politiek haalbare eisen die de terroristen zouden moeten formuleren om zinnig te zijn met hun dreigementen:

1) Veritas (waarheid): het afschaffen van alle wettelijke tijdregelingen (met het oog op de vrijheid van de subculturele tijdpraktijken).

2)Temperantia (matiging): Een basisinkomen voor iedere persoon op deze planeet zodat iedere wereldburger in dienst van de vrede zeker is van zijn voedsel, kleding, sociale deelname en onderdak (kinderen onder de achttien uitgezonderd).

3) Patria (land/partij); Het opnemen van de halve maan in de vlag van de verenigde naties als teken van de eenheid tussen de sterren van de Christelijkheid en de maanorde van de Islam, het Boeddhisme en het HindoeÔsme. B.v. het tot paars combineren van het rood van de turkse (europese) Islam met het blauw van de Verenigde Naties, de zon, maan en sterren plus het VN-logo als op de volgende manier (we verenigen ons internationaal niet op basis van territoriale aanspraken, maar op aanspraken van een gedeelde natuurlijke orde):

4) Pax (vrede): Het officiŽle verbod op het zich tegoed doen aan vleesproducten in iedere militaire, politieke en wetenschappelijke setting. Aldus is het principe van de geweldloosheid jegens andere levende wezens wat betreft ons wetenschappelijke, politieke en militaire leiderschap in de praktijk in vredestijd verzekerd (vrede is vrede als de vrede wordt gerespecteerd; vleeseten is slecht voor de geestelijke gezondheid omdat je je dan verenigt met een filosofie van niet noodzakelijk geweld tegen onschuldige levende wezens).

Ieder ontkennen van deze eisen zal een breuk inhouden met de filognostische alliantie die het resultaat vormt van een politiek accoord in dezen. Zonder aan ze te beantwoorden zal de vrede in de wereld verloren zijn en zal rechtvaardigheid en welvaart voor een ieder een verkeken kans zijn (zie ook de 9-11 condoleances, de 9.11 links naar het definitieve bewijs dat de gebouwen moedwillig gesloopt zijn m.b.v. thermate, een discussie over de oorzaken van 9/11, de uitleg over het filognostische logo en de artikelen over de politiek van het tijdbeheer, vegetarisch delen en vitaminen).  

 


      

 

Acute Inspiration?: Add your own gray definitions at the Gray Guest Page.


© The Order of Time: commercial use on permission only