musicbutton

 

 

 

 

 

 

 
 

VACATURES

 

Vacatures heeft betrekking op de baantjes die er open staan bij de Orde van de Tijd. Er bestaat geen geldelijke vergoeding (vooralsnog) aangezien De Orde van de Tijd hoofdzakelijk een non-profit-platform is dat werkt met vrijwilligers. Aanmeldingen kunnen worden gedaan vanaf feedback op de infopagina.

 

GEVRAAGD:

Een cabaretier om gestalte te geven aan de Gray page, de grijze pagina (meest in het Engels). Alstublieft stuur ons uw grappen naar aanleiding hiervan vanaf de Orde van de Tijd/feedback

 

GEVRAAGD:

Een producent van sterrentijd cakra tempometers (zie ontwerpen). Bij voorkeur een bekende onderneming die in staat is de wereldmarkt te dekken (zie discussie voor de geschiedenis van dit belang)

 

GEVRAAGD:

Algemene medewerkers bereid de filognosie van De orde van de tijd te verdedigen vanuit de discipline van de eigen specialisatie. Dit geldt ook voor politici van welke partij ook.

 

GEVRAAGD:

 Vertalers van het Engels naar welke taal ook en het Nederlands in het bijzonder, en het andersom vertalen van het Nederlands in welke andere taal ook om artikelen en andere teksten gepresenteerd op De Orde van de Tijd te vertalen.

 

GEVRAAGD:

 Webmasters bereid een mirrorsite/spiegelsite van de Orde van de Tijd te onderhouden en/of het Geo-zoeksysteem, om het lokale thuisbelang van hun eigeh land/regio te behartigen.

 

GEVRAAGD:

 Internet-surfers die met het surfen op het internet uitkijken naar wat er ook van belang zou kunnen zijn voor de Orde van de Tijd en kan worden opgenomen in de Linking-Bibliotheek of kan worden benaderd voor dienstverlening. Deze aktiviteit sluit in het verder uitbouwen van het LLS-systeem.

 

 GEVRAAGD:

 Economen om een mondiaal kredietsysteem op te zetten ter wille van de Orde van de Tijd (b.v. een krediet/reductiekaart die een subsidie van de overheid of ondersteuning door vrije ondernemingen gestalte geeft ter wille van sociale aktiviteiten zoals het bezoeken van theaters of de bioscoop en het gebruik van non-alcoholische dranken en vegetarische schotels).  

  GEVRAAGD:

Bankiers om het mogelijk te maken om kleine bedragen over te maken naar andere (buitenlandse)bankrekeningen/individuen tegen de vergoeding van de prijs van normaal internetverkeer (geen kredietkaardwedijver of lidmaatschapsbijdrage).

 

 GEVRAAGD:

Muzikanten, klassiek en populair, bereid om de muziek uit te voeren of te arrangeren van de liedteksten en andere composities van de Orde van de Tijd ten behoeve van het bevorderen van haar goede doel (zie muziekpagina voor de muziek).

 

 GEVRAAGD:

Commerciële sponsors bereid om (een zekere mate van) vrije dienst te verlenen (niet geld dus!) ten behoeve van de Orde van de Tijd in ruil voor vrij adverteren op b.v. een speciale ondersteuningspagina van de Orde van de Tijd. Ook mensen die sponsors willen binnenhalen voor de Orde van de Tijd zijn uitgenodigd te solliciteren.

 

 GEVRAAGD:

Advocaten bereid om onderzoek te doen naar en de rechten te verdedigen van de Orde van de Tijd en haar vrienden.

 

 GEVRAAGD:

Mode-ontwerpers om de kleuren-code in de praktijk te brengen van de Orde van de Tijd om van formele identificatie een aantrekkelijk en verlokkelijk iets te maken.

 

 GEVRAAGD:

Internet-speurneus: een enthousiaste surfer/hacker in staat om voor de Linking Bibliotheek na te gaan/te achterhalen de pagina's die dood zijn, verloren gegaan zijn of vermist worden (zie kerkhof).

 

 

Aanmeldingen kunnen worden gedaan met de overweging van vast gesteld is onder bijdragen.

 

© De Orde van de Tijd
Feedback
Voor meer info en persoonlijke kontakten: zie de
Filognostische Association